Friday, June 12, 2015

Jalan jalan 35 weeks gitew

Musim cuti sekolah memang lah di tunggu-tunggu oleh semua orang. Walaupun, tidak bekerjaya sebagai seorang guru, tapi syok bila ada adik beradik yang jadi cikgu dan bleh lepak2 kat rumah aku masa cuti sekolah. Mak sukaaa mak sukaa :)

Jadinya awal cuti sekolah last week, maka sampai lah my mom, sis and her daughters ke rumah ku. Tak lama, 4 hari jeeee. But still lah suka. I wish they could stay here until I deliver this baby but... angan-angan jelah. Kalau boleh nak mak teman aku, tapi tak mau lah susahkan dia (walaupun dia setuju je) sebab dia pun tak sihat. Nanti bukan dia jaga aku tapi aku yang dalam pantang plak jaga dia ekeke ;) Sian dia sebenarnya... sian mak.. Nanti pas adik dah sehat sket dalam pantang tu, bleh la mak datang main dengan cucu baru ye makk (^_^)

 
Ni lah mak saya. Kalau jalan-jalan nak shopping sengih happyyy kemain uols. Ekekeke. Tapi balik jalan nanti sure lah terus terbaringgg je sebab lenguh2 satu badan. Sian mak...

So time ni weols jalan-jalan banyak jugak. Dari IOI City Mall ke Bangi Gateway dan beberapa butik around bangi. Gitewwww. Sakan akak aku nyopping noks.

Aku tak ada shopping apa pon, just jalan-jalan bagi senang bersalin jeerr. Tapi so far belum bersalin lagi. Uhuk.

Hm ok lah banyak keje nak buat ni. Cukup lah entri pendek gini. Until then, chow!

 

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha