Wednesday, July 1, 2015

6 hari lagi...6 hari lagi uols...semoga Allah permudahkan semuanya. Aaaminnnnnn.

Assalamualaikum ;;)

 Pejam celik pejam celik udahhhh tinggal 6 hari lagi due date nak mengeluarkan si budak kecik omey omey ni hihi. Ya Allah, Kau permudahkanlah proses bersalin ku kali ini Ya Allah.... Wuahhhh neves sumpah neves. Beranak lah 15x pon perasaan tetap sama. Nak mengharungi detik2 bertarung nyawa untuk melahirkan khalifah kecil ini. Semoga aku dan baby berjaya mengharungi fasa di dalam labor room nanti. AAAMIIINNNNN.

Nampak macam kejap tinggal lagi 6 hari TAPI nak menempuh 40 minggu tu dari awal, Ya Allah... Hanya orang2 terdekat yang tahu apa yang perlu aku tempuh. Seawal 4 minggu mula mabuk sampaiiii lah separuh trimester kedua kena hadap mabuk2 itu. Phew, lama, sangat lama rasanya. Namun, alhamdulillah, aku semakin hampir dengan garisan penamat. Alhamdulillah.

Diberi peluang melahirkan pada bulan Ramadhan yang mulia... Alhamdulillah. Nikmat rasanya. Alah setakat ganti puasa tu, takde hal lah. Yang penting mama nak jumpa babyyyyy :)

Until then, hope I can present my little 3rd edition in next entry. InsyaAllah. Hihi. Bye!!


Please please please pray for me ya!!

4 comments:

  1. semoga ibu dan bay selamat insya allah

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan ciare. tak sabar nak tgk baby

    ReplyDelete
  3. Semoga ciare bersalin dgn selamat..baby also selamat.. Amin

    ReplyDelete
  4. adeh.. beratnya rasa.. hehehe.. 6 bulan lagi saya pulak perut begini.. hoyeay

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha