Tuesday, October 20, 2015

My 3 in 1 :)

Jerebu teruk betulkan sekarang?? Ya Allah risaunyaa dengan kesihatan sekeluarga tambah2 yang kecik tu. Ada batuk sikit. Risau betul dibuatnya. Yang akak abang  buat masa ni Alhamdulillah sihat. Nasib baik taska/tadika buka musim2 jerebu ni. Yelah, mama papa makan gaji, susah la kalau asik cuti je kan. Walaupon anak2 keutamaan no 1, tapi tanggungjawab kerja pon kena ditunaikan juga. Lain la kalau company IT tu mama yang punya hehe.

My bundle of JOY. Permata hati jantung pembuluh darah mama :) Tengok tu kakak, tak duk diam, nak bergambo statik adalah impossible. I wonder how to take her passport photo in the future? Mujur belum ada plan nak ke oversea. Kita overriver jeee mampu nak :D

Rakan selfie mama yang terbaru selain abang. Papa bleh geng dengan Hasya. Susah benau nak tangkap gamba berselfie ni. Huhu. Bagus, double RayyanRafif suke posing :D :D :D


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha