Thursday, October 22, 2015

Wondermilk my fav cupcake since 2008!!

Woot woot

Aduh memang tak boleh la baca nama wondermilk for sure akan rasa sedapnyaaa kat anak tekak ni. It's my favourite cupcake since the 1st time I've tried it. Tapi dulu2 susah nak cari, kena ke Damansara. Now it's a lot easier, kat IOI City Mall ade noks. Comel gilak kot kedainya. Cupcakes nya apa lagi, terpaling comel dan sedapnyaaa rasa rindu-rinduan. Namun begitu, harganya, pejam mata jelah sebab quite pricy. Once in a blue moon takpa kan. Slalu pon kang kena diabetes plak. HEHE.

So moh ke IOI City Mall kitaaaa :D

My favourite ever, choc with orange filling. Sorry tak tau apa nama penuh dia. Yang aku tau bila sampai sudah tentu aku tunjuk yang tu takmau yang lain KAKAKA.

But we've tried others like caramel something, tiramisu ifotgot the name dan ada lah 2 3 bijik lagi. Semuanyaaaa sedap tawwww.

Alkisahnya, sehari sebelum bersalin (khamis) aku mengidam sangat2 cupcake wondermilk. Jadi aku berniat dalam hati, esok pagi jumaat nak singgah IOI City Mall kejap sebab nak makan cupcake kegemaran aku tu. Siap google2 lokasi kedai dan printscreen alamat lagi. 

Skali.... erk...lepas sahur terus contraction daaaa. Rasa nak menangis ok tak dapat cupcake idaman. Masa on the way ke hospital skali lagi berniat, kalau contraction gap lambat, nak tggu IOI City Mall bukak, nak cupcake. Skali lagi, batal niat. Sebab contraction udah kerap. Mall pon tutup lagi derrr. AHAHAHA.

Jadi lepas bersalin pon, adalah wajib nak menebus kembali apa2 yang tak dapat tu. Slagi tak dapat kan, rasa macam, arrrghhh stressnya. Kena makan jugak sebelum aku jadi #makkauhijau :D :D

So, siapa suka cupcake wondermilk macam saya? Angkat tangan pls ;)

2 comments:

  1. kite pon baru celebrate beday kt sana..hihih..
    faberat anak2 rainbow cupcakes..hihi..
    faberat omak nyer air botol rusa..haritu try butterscoth milk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wowww yeke? tu la dah terfikir dah msti comel sgt kalau buat sambut besday kat situ kan. deco2 cute2 semua :D suka jugak air botol rusa. Yummehhhh ;)

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha