Tuesday, November 3, 2015

Bila Cuti Sekolah


Alkisahnya abang bila cuti sekolah (bulan 9 aritu) , memang laaaaaaaah bercinta nak suruh dia pergi sekolah, tapi since cuti sekolah, tadika pon transform jadi Day-Care. Tapi awang ni, dia susah nak terima kenyataan pergi sekolah pakai baju biasa. Means kalau pakai baju biasa, dia takmau pegi sekolah. Gitew. Macam2 gayalah mak pujuk dia.

Upah roti canai di kedai kegemaran dia. Dia kata lepas makan roti canai, dia nak pergi sekolah. Siap JANJI lagi dengan mama


Mata sepet macam tak mandi, tapi mandi jee tu. Mata sepet sebab da nangis kat rumah sebelum keluar rumah. Rambut tu tobek-tobek sebab mama laa yang potong tu. Nak tunggu papa bawak g kedai potong rambut, dari sehari sampai ke dua bulan, tak bawak2, so mama potong jelah sendiri, HUAHUA.


Lepas habis roti canai, mama pun hantar rayyan depan tadika, mama pun nak pergi work dah ni. Skali, dia takmau turun kete, mengeraskan badan.






Jawabnya, terpaksa lah heret ke opis.









Anak oh anak! Ni baru abang, nanti akak acha and rafif semua dah sekolah, cemanaaaa lah peel memasing :D



Malas nak rotate, ok bye!!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha