Tuesday, November 3, 2015

Kitchen Cabinet


Haaa cantik tak kitchen kabitnet ni. Senang je pasang nya. Yang ni ikea punya. Nampak smartkan letak kabinet warna putih ni. I LIKE LIKE LIKE.

TAPI.



.





.








.





.





.





TAPI BUKAN AKU PUNYA K. HAHAHAHARUN ^_^.

Comel kan kabinet ni? Ikea punya. Murah je pulak tu. Sonang. Easy peasy (yolah tu easy, cer buat sendiri mau terkangkang HAHA). Tapi warna putih tu jelah yang murah. Yang lain warna, atau ada corak kayu ke, kilat2 macam glassy je, haaaa rege dia, ofkos mahal sikit. Tak sikit banyak.


For the time being, dapur memang akan bogel aje tidak berkabinet, kumpul dana dulu k

:D :D

Any tips? Ideas? Comment please ^_^


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha