Wednesday, November 4, 2015

#rayyanhasya's love-hate-relationship (^_^")//

Emmm macam mana ye nak cakap? Relationship antara Rayyan dan Hasya ni. Yalah I mean, they ARE siblings tapi dari segi chemistry tu, lambat dan samar2 HAHAH. I don't know why but I always feel sorry for Hasya. Bukan sengaja melebihkan Abang dia, no and never melebihkan salah sorang. Tapi abang peel dia memang manja dan tak boleh kalah. Hasya pula quite garang dan abang tak suka orang marah2 dia. Nak tegur dia, kena lembut2. So bila Hasya marah2 dan jerit2, jadi macam start lah akan bergaduh. But the sweet thing is, Hasya loves Rayyan soooo much. Dia akan mengalah in any situation. Awwwwww. So sweet kakak. I love you kakak, to the moon and back and forward and back again, infinity. I mean it. Jangan cakap mama lebih sayangkan abang/adik tau. Sama je semua.




[teary eyes]




Rayyan: Acha jom tangkap gambar 
{sambil peluk}

Acha: No. Jangan kacau 
{sambil tepis tangan abang. merajuk sebab apatah huhu}

OK lah abang peace jelah sorang2, huhu. Sian Acha tu merajuk sampai tengok fish je taknak tengok abang.

Hmm seronok tengok kerenah anak2 membesar, sorang macam tu sorang macam ni. Entah macam mana lah perangai korang bila besar nanti. Hikhik. Dah besar nanti uols baca lah kelah kesah mama berceloteh pasal korang dalam blog ni haaa. Berlambak cerita pasal korang tau. Tak lama lagi cerita pasal Rafif plak. Entah cemana lah pulak peel awang tu nanti. Hopefully yang baik2 aja. InsyaAllah. Amin.

Magicnya, cinta kepada anak2 tiada berbelah bagi, dan tidak pernah sayang kurang antara setiapnya. Cinta mama sama untuk kamu semua. Kerana Allah.

:)

:)

:)

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha