Wednesday, March 30, 2016

Mak iols suka Ayer8 ;)

Sabtu lepas, my family from Ipoh mai sini. Tak tahu nak bawa jalan ke mana. Then teringat Ayer8 yang makin meriah tu. Terus ajak diorang pergi sana. U know my sis and mom, suka nyopping tudung baju segala, pasti suka ayer8 tu. Lepas makan shopping lahh apa lagi hehe ^__^

View sangat menarik since cuaca redup mendung tapi terik jugak lah cuaca panas tu. Budak2 pun happy main kat kawasan lapang like no one's business ;) Tengok lah tu Khair Rayyan suka bangat lah akak akak mai sini. Sampai beg pink akak pon dia rela tolong bawa kan :p

Ops, my belly looks like ada baby di dalam. Macam 4 bulan kan. Ni gaya bersenam 4-5jam seminggu ni. Kalau tak bersenam terus macam 9 bulan kot. HAKHAK. Anyways, aku memang susah sikit nak bebetui slim sebab tak jaga makan sangat kot lately. Dulu duk jaga kalori bagai. Sekarang jaga anak tekak. HAHA. So kita bersenam to redeem the guilt feelings Y___Y

Dan makan2 adalah wajibul ghunnah. Me and my sis adalah peminat tegar Kyros Kebab. Somehow, kyros kebab sangat2 mengembalikan memori zaman2 10 tahun (or more) yang lepas. Sebab musim study dulu suka makan kyros kebab ni. My sis pon begitu jugek ;)

Lepas makan, mak dan sis pon shopping laaa hehe. Sakan they ols shopping. Aku tak shopping sebab I thought belum gaji. Tak pulak check dalam kad ATM ada berapa. Pagi isnin baru tau dah gaji der haha. Takpelah, selamat sket duit aku hahaha.

So kesimpulan dia, mak aku serta sis suka bangat ayer8 ni. Senang, makanan banyak choice dan shopping pon macam2 hado. Sedio key pitis jah. Haha. Dan paling penting TAK crowded. Even though it was on weekend, car park still available di tepi2 restaurant. No need to go to basement parking gitchuuu.

Sekian laporan dari ayer8 hehe.


2 comments:

  1. huwaaaaaaaaaaaa rindu ayer 8..port lepak diwaktu lunch hari jumaat..rindu paparich

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke. elly kat mana dulu? KPM ke? Ayer8 mmg makin best skrg. Thorbaekkk

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha