Tuesday, March 15, 2016

Zumba Class, anyone?

Hola peeps :)

He he he. Tetiba gelak kan ;) Adeiii. Tengah batuk selsema ni tapi mak gigih jugak nak berzumba. Hopefully minggu ni dapat buat 3x kelas. Last week berjaya 1 kelas je. Tak bleh jadi ni, kena #kipidap dan konsisten.

Update terkini, perut dah terbako 5 inci lemaknya. Tapi ada lagi 6-7 inci lagi kena buang. Tebal weh lemak mak beranak 3 ni. Lengan dan peha tak menggeleber dah. Sukaaaa. Tapi taknak suka sangat. Masih sedar diri ada 13kg berbaki yang perlu dibuang. It's just, I can see all these zumba thingy can change my life, physically and emotionally ^_^

Ok just want to share my latest favourite jams with you all. Kalau bosan2 kat rumah buat juga zumba. Tak lama la. About 4 songs ~ 15 minit macam tu.

video

Dan sah2 lah lagu zumba yang menaikkan semangat adalah yg konsep lagu macam2 ni, latino uolsss hehe. So girls? Interested? :)


4 comments:

  1. Dear, petang nie ada zumba kul 5.30 kt mof..pastu 17hb nie plak 5.30 jgk..nk join silakan la..ai x dpt follow...sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm x dpt la kot. skrg jadual zumba iols dah full. hehe...selasa,rabu&jumaat. Isnin&khamis tak dapat sebab puasa. then kalau terlebih rajen, sabtu pg zumba gak...heehee

      Delete
  2. Nak jugak zumba.. dulu pernah dah follow si Jillian tu tapi hangat hangat taik ayam sungguh

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo xpenah plak folo zin Jillian tu. best ke.. kat mana masa tu

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha