Friday, April 29, 2016

Blogger Annoying!!!

Hmmm rupanya blogger memang annoying kan. Ku lihat ramai2 yang buat status panjang berjela di FB or instagram tu, 98% adalah blogger. Or was. HEHE. Termasuklah aku yang selalu rasa tak puas hati kalau tulis pendek2 ni. Rasa tak feel HAHA. Kalau dalam whatsapp pon memang aku lah yang sokmo menaip panjang macam karangan lepas tu ejaan selalu penuh tak feel kalau shortform. Gitewwww, hak hak.

Sebab apa ku kata begitu? Sebab dah banyak kali dapat komen 'panjangnya status, takde panjang lagi?' dan yang seangkatan dengannya. Hmmm. Is it obvious? Hehe.

Nak kata berbakat di bahagian penulisan, I don't know really sama ada berbakat ke tidak. I'm not a fan in subject essay or karangan walaupun skor A1 in both BM and BI. A for sake of the results sahaja. Minatnya tiada. Kot la. Sebab pernah nak masuk pertandingan esei yang dianjurkan oleh Kementerian dot dot dot. Sempena kemerdekaan. Dah nak start menaip but I was black for minutes. Or maybe sebab aku tak minat atau kurang pengetahuan di dalam sejarah Malaysia, I guess. Ha ha. Because yes, History subject was not in my interest list. Hence the B4 result. Hek hek. Janji lulus kan. B ok apa. I though I failed already :p

Kemudian lepas bertapak di blogspot for a few years, rasanya seperti suka berblog. Not good with words. But simply because of keeping memories in online version and playing with the HTML codes behind this blogspot engine. Yup I know, I'm a tech girl, I supposed, but this blog is not that canggih right. Whatever lah, janji hado and the most important thing is I made this template my self and I didn't use the provided blogspot's templates. Sedikit riak di situ. Pigidahhh hahah!!

Jadi kesimpulannya di sini, just nak cakap yang perangai blogger memang begitu. Be it annoying but we are sincere with our words. Tak gitu, bloggers sekalian?? :)

1 comment:

  1. hehehe sokong :) kekadang kalu nak up status, tapi terlalu panjang rasa macam "eh baik aku tulis satu entry je untuk hal ni" . hehehe

    salam kenal

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha