Tuesday, April 12, 2016

#khairrafif demam 5 hari Y__Y

Alhamdulillah. Baby mama dah sihat masa mama tulis entry ni. Risaunyaaa tak terkata. Demam straight 5 hari. Ingatkan dah nak kena warded dah. Siap kena repeat jumpa doktor few times untuk test darah. Syiannnn dia kena sedut darah. Dah lah susah nak jumpa saluran darah sebab haluih dan a lil bit dehyrate sebab time demam dia tak selera makan langsung. Harap susu mama je. Susu formula langsung tak nak. Susu mama banyak manaaa jela pun dik. Tapi alhamdulillah, itu yang terbaik kan :)


Kesian tengok muka dia masa ni. Monyokkk aja. Wuwuwu. Demam tu panass sangat always 38' ke atas. Bila makan ubat kebah kejap pastu panas lit lit balik. Ciannn ia. Keputusan ujian darah OK. Tak ada apa2 suspicious. Cuma ada slightly bad bacteria. Platlet pun ok. Syukur Ya Allah!!

Mama trauma sikit kalau kena warded ni nanti kena cucuk2 dan wayar sana sini. Laaagi kesian. Uhuk.

Baby, keep healthy tawwww. Mama love baby soooo much ^___^



No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha