Thursday, April 14, 2016

Zumba Routines 4 Times A Week :)

Assalamualaikum semuaaa ^_^

OK rasanya lebih 44x dah aku mention pasal zumba dalam blog ni. Hahaha. Dalam seminggu kalau tak berzumba memang tak sah. Rasa lemau. Kalau tak dapat pegi kelas zumba, pasti berzumba kat rumah je walaupun tak best senam sorang2. Huk huk.

Baru2 ni join kelab zumba yang baru. Which is sooo happening tempat dia. Zins memang best2 sangat. Kalau boleh nak pergi hari2. Tapi fikir logik la jugak. Nanti tak pasal2 suami mak murka. Even though it's only one hour per session, tetap rasa macam tak sampai hati pulak. Suami bagi pergi 3 or 4 times a week pon kira banyak bagus dah. LOVE U MK!!!! Muahhh hehe.



Antara geng zumba yang da lama sama2 get sweet together. Left: Kak finie, Right: Mimi. Stylo kemain lagi udah rope Zins. Hehe.


Ni lah zumba studionya. Besar tempat ni. Boleh muat dalam 40 participants. Berbilang kaum terus jadi close sebab nak fit punya pasal. Mostly we are moms lah. Tak sangka semua yang kuruih2 pon dah nak cecah 40 years old pastu anak semua dah besar2. Tapi badan. Fuhhhh. Macam anak dara semua :) I wish to be like them nanti. 13 kg lagi nak turun kan. Chaiyokkkk ciare!!!

XOXO ;p


3 comments:

  1. Replies
    1. xde maknanya vogue huhuhu

      -ciare malas nak login huhu-

      Delete
  2. wah seronoknya boleh keluarkan peluh sambil berseronok ye

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha