Tuesday, May 17, 2016

Siapa Pengkopi Tegar??

Haaa kau, pengkopi tegar terus gelarannya. Atau dengan kata lain, penggemar kopi gitew. Aku ni, sejak berumur tua sket ni, makin suka coffee (eja inggeris nampak sofistikated sikit kopi tu kahkahh). Suka tahap hari-hari mau minum. So dulu, minum lah pelbagai jenis kopi hari-hari. 3 in 1 pelbagai la tajuk aku pernah minum. Walau jaga makan dan bersenam, berat susaaaaah nak turun, inchloss pun lambat tau.

Then coach kata, elak minum manis, okay fine. Berusaha elak minum coffee selama 2 minggu. YES! Berat turun. TAPI, tak mampu babe. TAK MAMPU. Dan tetiba bertemu jodoh dengan mineral coffee ni. KOPI SIHAT nok!! Kata dia. Tapi tak apa, I give it a try. Why not kan. Try dulu tak salah pun. So minum secara berterusan dannnn!!! Berat tak naik uolsss. Siap turun, tapi tak adalah berkilo-kilo. Product ni pun bukan product kurus. Dia produk kesihatan.

Then lepas beberapa bulan minum mineral coffee secara tegar, tergerak hati nak ambil garlic tablets pula. Lepas tengok pelbagai testimoni dari pengguna2nya.

FYI, mineral coffee dan garlic ni product hai-0. Memang dah berpuluh tahun di pasaran. That's why I trust this brand. I can't simply take ubat2 yang baru diproduce di pasaran tanpa YEARSSSS OF RND. Bahaya weh. Badan nak pakai lama. Supplement kena betul2 selamat. Mungkin ada orang suka dengan efek cepat. Thanks but NO THANKS. Tak apa lah, kurus dan SIHAT dengan lambat pun. Janji ada hasilnya. Anyway, I tak kondem produk lain tawww. Tak kisah la uols nak ambil produk apa pun. Risiko masing2 tanggung naaaa :D


Yeayyy ni BFF saya. Mineral coffee dan garlic tablets!! Nyamannn sih bau coffee ni. Not too bitter and for sure, not too sweet. No sugar added k :)



Garlic tablets.



Kebaikan mineral coffee.

Yang pastinya, ini bukan product untuk kurus tau. Dia more to kesihatan dalaman. Garlic tu untuk memecahkan lemak2 uolsss. Gitu. Jangan lupa amalkan senaman jugak. Cara pemakanan, makan macam biasa. Jangan macam bela saka dah laaah HAHA.

Okay, nak order mineral coffee dan garlic boleh contact Kak Ci'ah yeee hehe 016 233 5384 :) Aku lah Kak Ci'ah tu. Ramai tak tau nak sebut ciare macam mana. So cara sebut dia ci'ah k.

#janganCakapAkakTakPayung 


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha