Tuesday, May 10, 2016

Tips Kurus Dari Puan Ciare....

Assalamualaikum semua ^___^

Eceh tetiba nak bagi tips kurus bagai. Ko kenapa ciare? Demam ke? Entry ni TERwujud dek kerana uols laaa. Uols duk puji2 mak kurusss. Terus mak demam selsema batuk pakej kahak hijau warna cendol. Kroh krohh rkohhh :D Mak ucapkan terima kasih level ketujuh kerana bersungguh2 memuji mak kurus. Mak terharu dan terus rasa seperti Neelofa dapat award di majlis penerimaan award gitew hak hak. Walaupun mak tak tengok pun rancangan tu sebab masa tu mak on the way dari Perak to KL #motifKenaTerangkan  di sini? Whatever la mak.

Oh sebelum tu, nak wish semua mak mak yang membaca di blog ini. You all are awesomeeeeee. And I hope I am awesome too ^__^. Nahhh tatap gamba mak satu!! Hihi. Gambar kontrobasi yang mendakwa mak dah kurus. Mak nak saman uols semua yang kata mak kurus. Itu satu fitnah tawww. Okay lah tak jadi lah saman. Mak nak cakap AAAMIINNNNN. Moga mak akan kurus satu hari kelak.



Okay2 lets stop membebel dan ikuti lah langkah berikutnya untuk menjadi KURUS DI DALAM GAMBAR. Apa? Dalam gambar? Yelah kurus dalam gambar jer. Di dunia nyata ya ampunnn, masih overweight. Sila lah percaya dan JANGAN cakap saya TIPU. Mana ada tipu. Berdosa nok!! Apa pun saya masih berhati nurani untuk share tips untuk KURUS DALAM GAMBAR walau ramai tidak percaya ini bukan kurus sebenar. Lantak lah uols. Mak da kabo, mak gomok je lagi. Malah tembun.

Tips2 nya adalah:

1- Pakaian hitam. Haa tak kesah la baju kaa sluaq kaa. Kat sini mak pakai baju and tudung itam. Tu pasal nampak kurang boncits dan pipi kuwus sket wakakaka.

2- Pose mengiring. Hmm sape percaya orang dalam gamba ni kurus memang tak logik. Mak mengiring kot. Nampak kot tepi memang lah nipis. Cer pose dari depan, adalah leborrrr.

3- Pose kaki silang. Gituuuu. Nak pose lentik macam Che Ta nanti suami mak bagi siku pulak kang. So mak pose kaki silang ke depan siket gitchuu. Comei dok??? HAHAHA.

4- Berkeyakinan. HAHAHA. Kalau tak yakin memang kelaut dalam le jadinya. So, over the top, make sure you are confident OK!!

Sekian, chow chin chowww!!! :D

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha