Tuesday, June 21, 2016

Tart Nenas in da houseeee

Ketuk ketuk ramadhan, alhamdulillah :D

Tetiba kan :p

Biskut ketiga dah pun siap, tart nenas. Ya ampunnn. Tak sangka kottt aku buat kueh ni. Apakah?? Hihi. Tapi rasa macam terapi pula buat cookies ni. Mak like :)


Atas kiri: Dah siap masuk balang
Atas kanan: Panas2 dari oven
Bawah: Baru letak atas tray sbelum dimasuk ke dalam oven

:)

Nak resepi? Hmm belum layak lagi nak share resepi kome. Tapi resepi buat ni, aku follow sebiji2 step fb Azlina Ina fans tu. Sila lah buat uols. Senanggg. Tapi tart roll ni agak leceh sebenarnya. Better beli acuan siap. Ni buat manual golek2. Letehhhh. Apepun puas hati with the outcome ^__^

Next, kueh ape pulak? Ada 4 lagi dalam senarai ni. Hiks.

#sorrySisTakJual :D

1 comment:

  1. Assalamualaikum ciare, lama tak dengar citer...hebat nya buat tart sendiri....share la recipe nya...akak lama dh tak baking.....comel nya anak2 ciare....

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha