Wednesday, April 12, 2017

Happy 4th Birthday Nur Hasya Hadirah!

Acha
Dira
Chadira

Haaaa banyak sangat nama timangan anak gadis tunggal mak ni kat rumah. Pejam celik pejam celik, 4 tahun doh anok puang mama 💘 Tak sangka benar rasanya, begitu cepat awak membesar akak sayang 💋

Unfortunately, sambutan harijadi terlewat 3 minggu. Sebab 2 minggu dia terkena chicken pox. 1 week lagi adik pula yang kena. Siannn sangat. Huhu. Tapi, janji tetap janji, jangan sekali dicapati okey. So, layan lah beberapa gambar pada hari kejadian ye 😚

 Waktu yang ditunggu2 sekian lama, acara memotong kek 💗

Deco simple by yours truly. Semua rembat from #diyStore

Jemput cousins belah Terengganu jek.

Ada lah tetamu dalam 5 family. Time ramai dah tak sempat posing plak

Masak sendiri je lauk simple2 je chuols. Kalau tetamu dlm 10-15 orang bleh la masak sendiri. Lebih dari tu kena oder pasal tak cukup kelengkapan memasak kekdahnya.

Nasi daging + air asam kerisik utagha style + sup fishballs

Pasta aglio olio ;)




Happy sangat2 dorang ni. Banyak Acha dapat presents walaupun jemputan short notice je. Rezeki dia. Rezeki abang adik jugak tumpang main sama hehe.

Next, birthday adik pula July nanti. InsyaAllah kita combine dngan jamuan raya. Moga ada rezeki terlebih nanti Allah hantarkan. Aminnnn :)


No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha