Monday, April 3, 2017

Happy birthday #khairrayyan :)

Minta maaf ye. Ini sebenarnya adalah birthday yang ke-6 tahun lepas. HAHAHA. Dah 5 bulan berlalu baru nak update. Lagi 7 bulan abang dah nak masuk 7 tahun. Mamanye pon... Hehe. Takpe lah janji nak simpan jugak kenangan birthday dlm belog mama ni 😊

Jadi pada hari kejadian, 16 Nov, kami pon sambut birthday abang di rumah. Hanya kami 5 beranak dan Opah. Tak ada penggil tetamu pun. Janji ada potong kek, tiup lilin dan hadiah. Poooon dah happy sangat.
 
 Abang bersama kek harijadinya.
Menu dinner adalah nasi ayam. Nyum nyummmm 😳😳

 😍😍😍

 😍😎



 Eh terselit pula gambar masa hari graduasi Tadika abang. Hehe.

 😉😉😉

Dan masa ni, sambutan harijadi di Tadika. Pasal abang nak tiup lilin kat sekolah dan bagi goodies pada kawan2. Kebetulan kat skolah ada jamuan akhir tahun, so join lah skali majlis tu. Of course dia nak kek idaman dia. Kek Thomas and Friends gtuuuu hehe.

 Abang suap mama...

 Abang suap Adik jugak.

Actually acha nyebuk je. Pasal taska sebelah tadika je. So apa salahnya ajak adik skali. Rafif tak join pasal dia tengah tidur nyenyak di taska masa ni.

Hmm sekian sahaja kisah harijadi ke-6 abang. Mama doakan Khair Rayyan sentiasa sihat ceria dan menjadi anak Soleh ye. Amin..... I love you sooooooo much khair rayyan. You are my life...

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha