Monday, December 18, 2017

Majlis Pernikahan & Persandingan Ayah Su

Alhamdulillah

Selesai sudah majlis gilang gemilang (lar sangat) menerima adik ipar bongsu. All my husband's sibling sangat lah bergembira dan bertungkus lumus untuk menjayakan majlis adik bongsu mereka. Me too. Percaya lah, seronok bab majlis kawen ni. Penat tapi puas hati bila dah selesai semua. Cacat cela sikit2 tu, kita hadam jelah. Hihi.

Jadi, pada 9hb Disember 2017 bergerak lah kami ke Kemasik, Kemaman untuk majlis pernikahan yang berlangsung di sebuah Masjid tak jauh dari rumah pengantin. Seawal 10.30am dah sampai di perkarangan masjid. Pernikahan bermula 11am.

  Me with the eldest niece on my husband's side. Kak afifah. A very kind girl. Rajin menolong sangat ini budak. Budak lagi, baru nak masuk form 5. Belum boleh menerima rombongan meminang lagi hehe.


 Ayah Su's angels. Ada lagi ni, tak dan nak ligan semua hehe. Hasya tu ada baju dress lain, tapi, nakkkkk jugak yg baju frozen. Mak is pening, so just let her to decide.

 Me with adik ipar kedua, KakMa (yes I am younger than her so I call her kak la kan) with Marissa Montel hihi.

 With adik ipar jugak, Kaknor & Kakak Fifah & Azza & Pip-pip hehe

 Majlis pernikahan pun berrrmula. Alhamdulillah, selesai dengan 1 kali lafaz. TAHNIAH BRO!! Technically, he's the only ipar yang younger than me HEHE.

 Sekitar 2pm gitu majlis persandingan pulak. Di rumah pengantin perempuan ler. Gitew.... Merpati dua sejoli tak? 
#hafishayatul

Ayah Su & Mok Su with two little angels, Azza & Hasya :)

Last but not least, tahniah bro in my new biras. Semoga bahagia ke akhir hayat mengharungi pelbagai bitter-sweet bersama-sama chugeder gituuu. TAHNIAH skali lagi!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha