Tuesday, January 30, 2018

Majlis Perkahwinan (Sambut menantu) Ayah Su & Mak Su

Pada 11.12.2017 pula giliran majlis di rumah kampung halaman suami iols. Suka sukaaaaa. Hehe. Awal pagi dah bangun siapkan budak2. Dah macam hari raya. Sebab masa raya je diorang ni mandi awal. Air kat kampung tu sejukkkk. Siapa lemak tebal (like me!) je mampu mandi awal pagi. Tambah2 pulak musim2 memboyot ni, iols always panas so memang sukaaa air sejuk :)

Lepas siapkan budak2 dan diri sendiri, mula la sesi bergambar kat pelamin. Sebelum pengantin rasmi kita kena rasmikan dulu. Bagi berkatttt hahaha.

 Senang nak bawak awek ni bergambar. Asal mood dia tengah baik, boleh aja posing. Jangan tengah dia lapar memang dok jadi haha

 Ayah Su's princesses :) Tapi ayah su dah ada queen dah uols. Mohon berundur ke tepi. HAHA

 Semua masih semenggah & wangi lagi ni hiks

Maafkan posing mak yang agak mengangkang di situ. Well, sukar nak rapatkan kaki sekarang huhu. Hmmm ni stress kalau orang amikkan gambar. Senget la gelap la.  Huhu.

 Haaa tengok mak amik gambar. Syantek aje ejas takyah edit dah wihiii.

Awang kecik ni susah nak bergambo. Buat ghost face katanya. Rayyan pun belum ada mood nak bergambar ni. Sabo jele.

 Rayyan & cousin, kak pipah :)

 1st niece & 1st daughter in law. Cewah. I am mak long k. Dont mess with Mak Long :p

 Anak menangis? Tak pe, yang penting mak senyummmmm (sambil hati membara haha)

 My girl, my bff :)

 Acha with her only male cousin, Abg Apik.

Umi & her children :)

Ok dah la kot gambar weols. Nah gambar panten baru 1. Hehe...


Tahniah Ayah su..... sebab akhirnya ada maksu. Lama Rayyan tunggu maksu hahaha....

Dan TAHNIAH lagi skali, hujung tahun dapat anak sedara yeayyyy :D Alhamdulillah. Untung kawen masa musim hujan sejuk2 ni EHHHH. HAHAHA.

K bye!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha